دومین دوره مقدماتی حقوق بانکی
آبان ماه 1401
دوره مقدماتی حقوق بانکی با حضور بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه امام صادق علیهالسلام به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در اولین روز از این دوره، جناب آقای سیدی، معاون پژوهشی هسته حقوق بانکی دانشگاه امام صادق علیهالسلام درباره تاریخچه بانکداری توضیحاتی را ارائه کرده و نسبت به آنچه در این دوره ارائه خواهد شد، توضیحات مختصری را ایراد داشتند.
در ادامه جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر صادق الهام در دو کلاس به ترتیب به تدریس مبانکی بانکداری نویس و حرمت ربا و تجهیز منابع بانکی پرداختند.
🔹 دومین روز از دوره مقدماتی حقوق بانکی، مورخ ۶ آبانماه ۱۴۰۱ در محل دانشگاه امام صادق علیهالسلام برگزار شد.
🔸 در اولین جلسه از این روز، جناب آقای دکتر یوسفی به تدریس مبحث عقود مبادلهای پرداختند. عقود مبادله ای عقودی با بازدهی ثابت هستند که نرخ سود تسهیلات در قالب آنها می تواند نرخ ثابتی باشد و عقود فروش اقساطی، سلف، جعاله، مرابحه، اجاره به شرط تملیک جزء این عقود محسوب میشوند که هر کدام از این موارد به تفکیک تعریف و توضیح داده شد.
🔸 در ادامه مبحث عقود مشارکتی توسط آقای سیدی، معاون پژوهشی هسته حقوق بانکی ارائه شد. عقود مشارکت مدنی، مشارکت حقوقی و مضاربه از رئوس مطالب این مبحث بوده که شرح داده شدند.
💠 سومین روز از دوره مقدماتی حقوق بانکی در محل دانشگاه امام صادق علیهالسلام به صورت حضوری و مجازی، روز پنجشنبه ۱۲ آبانماه برگزار شد.
🔹در ابتدای این روز، جناب آقای دکتر عبدالله پور به ارائه مطلب در مورد امهال مطالبات و فلسفه و چگونگی کارکرد آن در نظام بانکی کنونی کشور پرداختند.
🔹 در ادامه آقای موسوی انگورانی، معاون آموزشی هسته حقوق بانکی در یک کلاس موضوع وثائق و تضامین بانکی را ارائه کردند.
🔹 جناب آقای افشین شیرازی نیز در ادامه این روز به بیان موضوع مهم وصول مطالبات بانکی پرداخته و اهم مسائل این حوزه را شرح دادند.